Testimonials

C, 26 november 2018

Onlangs heb ik deelgenomen aan een drietal korte workshops over werkstress die door Kim werden gegeven. Kim is een enthousiaste, inspirerende en kundige begeleidster die de juiste vragen stelde en alle deelnemers wist te motiveren om actief mee te doen. Om mij heen hoorde ik alleen maar positieve geluiden over deze workshops. Zij werd dan ook gewaardeerd met een “I recognize” door ons bedrijf. Als ik haar zou moeten beoordelen, dan gaf ik een dikke 8!P, 14 december 2017
Na 3 sessies heb ik voldoende tools gekregen om ervoor te zorgen dat ik lekkerder in mijn vel kom te zitten. Niet alle tools passen bij mij, maar met een aantal tips ben ik heel blij. Sowieso helpt het om bewust bezig te zijn met je ‚probleem/problemen’ en hierover te kunnen praten met iemand die je niet kent. Uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen, maar met Kim als stok achter de deur ben je er zeker actief mee bezig. Bedankt voor onze Skype gesprekjes en je tips Kim.

 


 

E, 18 juli 2016
Wat bij mij heel erg positief gewerkt geeft is de combi van runningtherapie en coaching. Lekker buiten en actief bezig zijn en tussendoor aan je eigen ik werken. Kim is professioneel, kalm en een luisterend oor. Ze heeft me geholpen om negatieve gedachten weer om te buigen naar positieve gedachten.  Dit door opdrachten te geven om mezelf uit de dagen tijdens de runningsessies maar ook voor de tijd erna om zo weer het beste uit het dagelijks leven te kunnen halen.

 


 

M, 27 oktober 2015
Ik heb contact gezocht met Kim, omdat ik vast zat. Ik zat in een vicieuze cirkel en het lukte me niet hieruit te komen en me verder te ontwikkelen en groeien. Runningtherapie sprak me aan, omdat ik in het verleden goede ervaringen had met hardlopen, maar ik wist niet of dit nu de juiste manier was. Tijdens de intake hebben we besloten om voor coaching te gaan.
De gesprekken met Kim en de huiswerkopdrachten hebben me weer dat zetje gegeven om zelf de regie in handen te nemen, me niet te laten leiden door de sleur en stress van de dag. Het leuke aan de opdrachten was dat ze niet standaard en alledaags waren. Kim gaf me opdrachten die speciaal op mij en mijn interesses gericht waren. Ik moest voor het uitvoeren van de opdrachten uit mijn comfort zone komen, wat soms moeilijk was, maar daarna kwam het inzicht en positieve gevoel. Ruim een maand geleden hebben we het traject afgerond en ik gebruik nog steeds de geleerde handvaten en oefeningen in bepaalde situaties. Ook ben ik weer geactiveerd om mijn doel na te jagen en zelf hiervoor de juiste acties te ondernemen. Ik ben weer trots op mezelf.

 


 

L, 30 september 2015
Afgelopen zomer met Kim de Runningtherapie gedaan. Ik heb het ervaren als heel prettig. Door middel van lopen, gesprekken en opdrachten heb ik weer leren ervaren hoeveel energie er in mij zit en hoe ik dat het beste voor mijzelf kan inzetten. Een aanrader voor iedereen die rust wil in zijn / haar hoofd en de conditie weer wil opkrikken!

 


 

T, 14 december 2014
Mijn ervaring met Kim is als heel prettig.
Eerst is er een intake zodat je kan voelen of de klik er is en je verder met elkaar in sessie wilt gaan. Ik ervoer Kim als een open coach die openstaat voor de belemmeringen zonder een oordeel daarbij te hebben.
Daarna ben ik bij kim de sessies aan gegaan. In de sessies weet Kim al snel de koe bij de hoorns te pakken. Waardoor ik zelf snel met mijn belemmeringen thuis aan de slag kon gaan. Het fijne is dat je handvatten krijgt die je in je privé leven kan toepassen. Als ik dan iets tegen kwam wat niet helemaal duidelijk was of een andere belemmering vormden dan kon ik daar kim over mailen en werd dit behandeld in de volgende sessie. Toch zat er in alle sessie een bepaalde rode draad waardoor het gemakkelijk te volgen is. Door de gekregen handvatten toe te blijven passen en te oefenen worden ze geautomatiseerd waardoor je makkelijker door het leven gaat.

 


 

K, 21 juni 2014
In tien sessies heeft Kim mij weer in beweging gekregen. Dit niet alleen fysiek maar ook geestelijk en mentaal. Door tijdens het hardlopen gesprekken te voeren en methodieken aan te leren heb ik meer ruimte in mijn hoofd gekregen. Naast de geestelijke en mentale vooruitgang ben ik ook conditioneel erg vooruit gegaan. Waar ik eerst een minuut hardlopen met pijn en moeite vol hield, loop ik aan het einde van mijn traject 30 minuten hard. Weer een succeservaring erbij. Nu gebruik ik het hardlopen nog steeds om mijn gedachten te ordenen en ruimte te krijgen in mijn hoofd. Kim BEDANKT!

 


 

S, 13 april 2014
Begin januari ben ik bij Kim gestart met coaching en begin maart heb ik dit traject voldaan afgesloten. Al een lange tijd zat ik vast in een vicieuze cirkel en mijn doel was om hieruit te komen. Kim heeft mij geholpen keuzes te maken en het loslaten van oude en negatieve gedachtes. Zij heeft mij geleerd deze negatieve gedachtes om te zetten in positieve gedachtes. Hierdoor ben ik weer van het leven gaan genieten en voor mij het allerbelangrijkste, uit de vicieuze cirkel gestapt. Kim is een coach die je meteen op je gemak stelt. In mijn ogen doet ze dit door een open houding aan te nemen, niks is gek of stom, ze straalt rust uit, is vriendelijk in contact en er is ook ruimte voor humor. Kim zet je aan het denken door de juiste vragen te stellen en daarna ben jij zelf degene die aan de slag gaat. Haar kracht vind ik het aansluiten op persoonlijke wensen en interesses van de ander. De opdrachten die ik van Kim mee naar huis kreeg waren daardoor leuk om te doen. Kim zorgt er ook voor dat de tools die je jezelf aanleert eigen worden. Ik had ook een duidelijke wens dat ik er in de toekomst ook nog gebruik van kan maken. Bewust heb ik daarom ook gewacht met deze reactie te schrijven. Het is nu ruim een maand geleden dat ik het traject heb afgesloten en heb al een aantal keren gebruik gemaakt van hetgeen wat Kim mij heeft geleerd. Ik kijk positief terug op de sessies die ik bij Kim heb gehad en raad het iedereen aan die erover nadenkt ermee te starten.

 


 

K, 03Feb2014
Ik heb hulp gezocht bij Kim toen ik door alle drukte en stress de zin in mijn werk begon te verliezen. Ik was net moeder geworden en heb een eenmanszaak, die steeds maar in drukte toenam. Kim heeft mij laten inzien hoe ik om kan gaan met mijn emoties in tijden van stress, hoe ik efficienter kan werken, wat mijn energiegevers / energievreters zijn en hoe ik tijd voor mezelf vrij kan maken. Met behulp van onze gesprekken, de huiswerkopdrachten en verschillende tools heb ik leren inzien hoe ik rationeel kan omgaan met de drukte. Kim heeft de prettige eigenschap om goed te luisteren en fungeert als klankbord als je er zelf even niet uitkomt. Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren en kreeg direct energie om aan de slag te gaan. Ik ga de geleerde oefeningen en kennis zeker ook in de toekomst gebruiken als ik door de drukte even door de bomen het bos niet meer zie. 
Bedankt voor je hulp Kim!
Groetjes K

 


 

M, 14Dec2012
Mijn doel was “Aan het einde van het coaching traject met zelfvertrouwen opkomen voor op dat moment geldend belang”. Met diverse huiswerkopdrachten en tools m.b.t. zelfvertrouwen, assertiviteit en stressvermindering heeft Kim er voor gezorgd dat ik nu beter mijn ‘mannetje’ sta en is mijn doel bereikt. Daarnaast is Kim op een gepaste manier betrokken en zeer gedreven. Het was op een erg leuke manier zeer leerzaam. Ik ben er zelfbewuster en sterker door geworden. Dit ben ik zeker van plan om vast te houden. Mocht je op zoek zijn naar een coach gedurende je persoonlijke ontwikkeling kan ik je Kims Life Coaching zeker aanbevelen. 
Groetjes M.